• 350МКД

  • 350МКД

  • 500МКД

  • 500МКД

  • 500МКД

Актуелности

07
Feb
2019

Акција по повод Денот на вљубените: Љубов во срце – љубов на ПОЛИЦА

По повод Денот на вљубените, книжарницата „Полица“ од 7 до 14 февруари ги нуди на попуст своите најпопуларни изданија со љубовна тематика. Збогатете ја полицата на Вашата љубов со трилогијата „Т.А.Ј.Н.А.“, „Т.А.Ј.Н.А. – Споделена“, „ Т.... повеќе...

14
Dec
2018

„Полица“ со кампања за читање насекаде – „Читај на екс“

Во текот на месец декември во дел од автобусите на ЈСП граѓаните имаат можност да читаат додека се возат, дури и ако со себе не носат книга.

Имено, новоотворената книжарница „Полица“ на седиштата на автобусите постави извадоци од... повеќе...

Последни наслови на нашата Полица